31 maj

Hallå!

Idag är det morsdag och jag är lite besviken på att inte kunna få fira själv..
Men istället har jag och andreas hunnit gratta våra egna mammor :)

Dagen började med en sovmorgon, vid tolv var vi uppe. Fikade lite i solen på altanen innan vi åkte inöver birsta. Andreas köpte nya jeans shorts och en piké. Hann även äta på max innan vi begav oss ner till Lögdö för att fira mamma med en tårta vi hade med oss. Efter tårtan åkte vi vidare till matfors för att fira andreas mamma också. Hon fick en blomma istället men hade bakat egen tårta så idag har vi bara ätit en massa gott. Stannade kvar där hela kvällen och myste i solen.
_
Ifredags var det som sagt invigning på altanen, det kom lite folk som firade med oss och altanen höll, precis som vi hoppats på. Sen vart det en relativt tidig kväll :)

Igår (lördag) Klev vi upp tidigt, andreas åkte till bergsåker och hämtade alice vid nio tiden och jag åkte och skjutsade mamma för att hämta sin nya motorcykel och hämtade sen vincent i fagga. Innan vi kom tillbaka till Indal stannade vi och handlade en massa gott, både glass&jordgubbar. Dagen bestod utav en massa busande med dom små goa liven. Kvällen spenderades ute hos jonke&kate då vi invigde deras nya altan. Vi grillade och sen vart det en till tidig kväll :)

_

Just nu ligger både jag och andreas på soffan. Han kom nästan alldeles nyss hem, han lämnade av mig härhemma och åkte ner på mitab för att laga båten men nu är han tillbaka.  Vi ska snart ta och lägga oss, lill plutten i magen lever om som bara den. Synd att h*n inte ville komma ut och göra oss den äran idag men nu vet vi ju att det blir ett riktigt sommarbarn iaf :)

Imorgon har vi nästan inga planer, ska in till barnmorskan vid ett tiden och kolla så allt står rätt till därinne :) Hoppas verkligen på fin väder. Är lite bortskämd med det nu så det blir nog jobbigt om man inte kan få ligga och steka imorgon också.

Nu börjar fråga olle, dags att gå och lägga sig med andra ord.. Klockan är ju ändå halv två. *Gäsp*

Sov gott allihopa, natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0