1 mars

Hejsan!

Sitter just nu nere i skåne land. Har äntligen fått tillgång till en dator. Ända sedan i fredags eftemiddag har jag och Andreas haft fullt upp. Men nu är vi ju äntligen nere och ska försöka varva ner lite :)

I fredags började våran resa ner mot Skåne. Erica liftade med oss till Gävle vilket gjorde resan lite roligare. Vid sju tiden nådde vi Stockholm och stannade hos Anna-Stina för att sova. På lördag morgonen åkte vi iväg igen vid nio tiden. Vid fyra tiden var vi framme hos Eva och Tobbe. Dom hade tyvärr redan hunnit fara iväg på middag&teater så vi började med en snabb dusch för att sedan testa ny bilen in mot Malmö. I malmö försökte vi orientera oss till en mysig resturang, men till slut gav vi upp och tog det första bästa. Det vart pizza, inte alls fel heller men vi hade tänkt oss någonting lite flottare. Efter maten skulle vi leta oss till Elin som flyttat igen. Efter mycket om och men hittade vi och det var jätte roligt att få träffa alla. Det vart kladdkaka och melodi festivalen för hela slanten. Vid tolv tiden begav vi oss hemmåt igen och somnade som två små grisar. Idag när vi vaknade fick vi äntligen träffa Eva och Tobbe, jätte roligt eftersom det var ända sen i sommras vi såg dom sist. Det vart frukost och efter den gick Andreas och skulle börja fixa med bilarna. Jag som inte är så speciellt intresserad gick upp på rummet och slocknade. Just nu har vi precis kommit hem från ett besök hos Andreas farmor. Vi var där på fika :) Nu ska vi kolla på en massa bebis bilder och sen ska vi väl krypa ner i säng. Imorgon vet jag inte vad det blir för äventyr, ska iaf hinna med en runda på stan. På tisdag bär det nog iväg mot göteborg men vi får se.

Hejsålänge!

Kommentarer
Postat av: Josefine Hammarberg

visst är det bra underbart här nere:P har ni lite tid över kan ni kommer och ta lunch med mig :D vore trevligt att träffa lite Norrlänningar här nere :D

kram

2009-03-02 @ 23:18:25
URL: http://joosefineha.blogg.se/
Postat av: Linda

hehe... underbart att vi hamnade i Maj helt plötsligt ;)

2009-03-03 @ 05:21:27
Postat av: Kiara

Hoppas att ni har det härligt i skåne!! Det är bra fint där!

2009-03-04 @ 08:36:04
URL: http://kiara.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0